We Agree hjälper företag med planering, upplägg och genomförande av olika sorters event. Det kan vara allt ifrån en liten kickoff till en självkonferens eller en jul- eller release-fest för ett företag.

Företagsfest Kick-off Teambuilding Konferenser Annat

Kontakta oss för mer information så kan vi se över ett upplägg som passar just er!

Referensprojekt: FESTINORD 2016. En 6 dagars konferens strax söder om Stockholm för över 800 deltagare från 31 olika länder.

Festinord är en årlig konferens som hålls i något av de nordiska länderna. Kristoffer Kääriä, företagets VD, blev kallad att som volontär vara huvudansvarig för Festinord. Konferensen varade under 6 dagar i slutet av juli 2016 och hade över 800 deltagare från 31 olika länder.

Under veckan så hölls det sociala aktiviteter för att lära känna nytt folk, samt sportturneringar, föreläsningar, workshops och fester på kvällarna. Veckan avslutades med en Galakväll med middag och dans på Artipelag utanför Stockholm. Under den kvällen var vi ca 1 250 deltagare med en jazz blåsorkester som spelade från BYU i USA.

Av ca 20 % svarsfrekvens resulterade från Festinords deltagare blev helhetsbetyget 4.5 av 5 vilket vi är väldigt nöjda över.

För mer information om detta event så läs gärna på vårt nyhetsrum eller se videon till höger. Ni kan även besöka: www.festinord.org