Ett företag har inte råd att inte satsa på marknadsföring!

Marknadsföring är en otroligt viktig del av ett företag. Hur, vart, när och vad som ska synas för att ge omgivningen rätt bild av ert företag, era produkter och/eller tjänster. Marknadsföring är också ett otroligt stort område då det inkluderar allt från branding och hemsida till hur produkterna framhävs i en butik eller hur en reklamfilm på YouTube ser ut.

We Agree kan även hjälpa er med Field Marketing, d.v.s. "marknadsföring i fält". Exempel på Field Marketing kan vara att demonstrera produkter i butik, på eventplats eller vid en monter. Eller att inför en release bygga exponering/display med affischer, papperslådor, i t.ex. ett skyltfönster.

Det finns otroligt många olika sätt att arbeta med detta. Vi hjälper er med brainstorming, upplägg, strategi, tidsplan och genomföring av projektet. Vi kan även hjälpa till med andra delar av marknadsföringen då vi har många partners som arbetar med marknadsföring och media i olika former. Det kan vara allt från online annonsering till att samla in marknadsinformation eller ta fram en film eller reklam för ett event eller en produkt.

Kontakta oss tar vi ett möte där vi kan berätta mer och diskutera hur ett eventuellt upplägg skulle kunna se ut!